Pr-rådgivare

Juno Public Relations är en PR-byrå som jobbar med hållbarhetskommunikation genom marknads-PR och opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att minska belastningen på miljön, bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet eller få människor att må bättre. Vi jobbar med många välkända varumärken som till exempel Oatly, Linas Matkasse, Suicide Zero, Sparbanken Syd, Lernia och Saltå Kvarn.

Nu söker vi en vass pr-rådgivare. Vi är på jakt efter dig som har ett stort intresse för kreativ kommunikation och brinner för att påverka samhällsfrågor, särskilt hållbarhet i alla former.

Vi som jobbar här är såklart intresserade av nytänkande kommunikation men också av alltifrån politik till mat och populärkultur. Vi har bakgrund i alltifrån statsvetenskap till journalistik, retorik, politik, reklam och kommunikation och har samlats i ett gemensamt intresse för samtidsfrågor och att få göra spännande projekt.

I rollen som pr-rådgivare kommer du att självständigt driva projekt med stöd av kundansvarig och vara delaktig i strategi- och idéutveckling, ansvara för produktion av pressmaterial, leda spännande projekt och på löpande basis vara i kontakt med journalister och influencers.

Som person ska du vara nyfiken på din omvärld, strukturerad, ha en god språklig förmåga och en hög ambitionsnivå. Vi ser gärna att du har ett stort samhälls-, hållbarhets- och/eller politiskt intresse. För att trivas tror vi också att du är självgående, gillar att ta egna initiativ och har en förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa och nya områden.

Vi tror att du har 4-5 års erfarenhet från arbete med pr, varav vi gärna ser att du varit några år på pr-byrå.

Skicka din ansökan till ellinor@junopr.se, urvalsprocess och intervjuer sker löpande.