PR-konsult 3-5 år

Om tjänsten

Vi söker dig som har ett stort intresse för kommunikation och brinner för att påverka samhällsfrågor. Som person ska du vara nyfiken på din omvärld, driven, strategisk och kreativ.

I rollen som PR-konsult kommer du att driva egna projekt, leda kundteam, ta fram PR-strategier och planer samt utveckla koncept och aktiviteter tillsammans med teamet.

Vi tror att du har 3-5 års erfarenhet från PR-byrå. Du ska vara van vid att ha kundkontakt, arbeta självständigt och kunna agera som rådgivare till våra kunder. Meriterande om du har erfarenhet av sociala medier och/eller politik, men det är inget krav. Eftersom vi har en övervikt av kvinnor på vår arbetsplats ser vi gärna att män söker.

Skicka in din ansökan med cv till work@junopr.se.


Om oss

Juno PR är en PR-byrå som jobbar med hållbarhetskommunikation genom marknads-PR eller opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi jobbar med några av Sveriges mest välkända varumärken som Apoteket AB, Cancerfonden och Tradera.