29 March 2017

Junosoffan: Personlig Hållbarhet

Vår hälsa är på topp – men vi mår allt sämre. Vad betyder det och vad kan vi göra för att leva hållbart på ett personligt plan? Personliga tränaren Alexandra Kamperhaug (Sustainable Shapes), psykologen Katarina Blom (Habitud) och skönhetsexperten Camilla Söderlund (Beauty and bullshit) är Junosoffans experter som tar ett holistiskt grepp om det vi kallar att ”må bra”. Samtalet modereras av Åsa Asplund från Apoteket.

Tid:17:00. Samtalet börjar klockan 17:30.
Plats:Juno PR, Gamla Brogatan 9, Stockholm

OSA senast 23 mars till info@junopr.se

26 January 2017

Inskolning

Många personer i vårt nätverk beskriver att komma tillbaka till jobbet efter en föräldraledighet innebär en känsla av stress och misstro på den egna kompetensen.

Massor av egenskaper som en person utvecklar under sin föräldraledighet är drömegenskaper i arbetslivet. Till exempel självförtroende, effektivitet och förmågan att prioritera och ta beslut. För att inte tala om den känsla av oövervinnerlighet och råstyrka det innebär att (i vissa fall ha fött och) ha tagit hand om ett litet barn under den första intensiva perioden i livet.

Många beskriver att det som de egentligen var stressade över var att det inte funnits tid att hänga med i media. Att inte vara uppdaterade. Och den biten är ju enkel att lösa.

I januari anordnar Juno en gratis inskolning för personer i kommunikationsbranschen som har varit föräldralediga i mer än 7 månader.

Inskolningen innehåller de viktigaste mediehändelserna från det senaste halvåret, kampanjerna som fick stort engagemang, de senaste kommunikationstrenderna och Ungdomsbarometerns insikter om vad gruppen 15-24 år tycker om världen.

Tid:Kl 12-14
Plats:Juno, Gamla Brogatan 9, Stockholm

Anmälan sker via info@junopr.se senast den 16:e januari.

29 November 2016

Gratislunch med Therese Uddenfeldt

Välkommen till ett samtal med författaren Therese Uddenfeldt som har skrivit Gratislunchen – Eller varför det är så svårt att förstå att allt har ett slut. Boken handlar om vårt oljeberoende och hur sjutton vi hamnade här. Tillsammans med Therese diskuterar vi hur historiens erfarenheter kan hjälpa oss att göra bättre val framöver. Och så försöker vi en gång för alla reda ut vad ”peak oil” innebär.

Här kan du läsa en recension av Gratislunchen från SvD.

Gratislunchen är ett samarbete mellan Juno och Grön Ungdom.

Tid:11.30-13.00
Plats:Juno, Gamla Brogatan 9, Stockholm

Begränsat antal platser! Anmälan sker via info@junopr.se