Senior kundansvarig

Vi söker dig som har ett stort intresse för kommunikation, är nyfiken på din omvärld och brinner för att påverka samhällsfrågor. Vi söker en senior kundansvarig med 7-10 års arbetslivserfarenhet, gärna från PR-byrå eller som beställare av PR-tjänster på kundsidan. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av säljarbete och att leda team, antingen som projektledare eller chef.

I rollen som kundansvarig kommer du att sälja Junos erbjudande till nya kunder och ansvara för att utveckla våra befintliga. I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens närmaste kommunikationsrådgivare, leda kundteam samt utveckla strategier, kreativa koncept och aktiviteter tillsammans med teamet. Din främsta uppgift som kundansvarig är att säkerställa att teamet levererar enligt målsättningarna, att alltid ligga steget före för att kunna vara en proaktiv rådgivare gentemot våra befintliga kunder och hitta nya affärsmöjligheter hos nya.

Eftersom vi har en övervikt av kvinnor på vår arbetsplats ser vi gärna att män söker.

Skicka in din ansökan med cv till shirin@junopr.se

Vi träffar kandidater löpande och därför är det en fördel att vara tidig med din ansökan.

Om oss

Juno PR är en PR-byrå som jobbar med hållbarhetskommunikation genom marknads-PR eller opinionsbildning. Det innebär att våra uppdrag till exempel handlar om att bidra till ökad mångfald, främja jämställdhet, minska belastningen på miljön eller få människor att må bättre. Vi jobbar med några av Sveriges mest välkända varumärken som Oatly, Tradera och Apoteket.